Zweefvliegen

Nu 10% korting op zweefvliegen als cadeaubon met code good4fun10 gebruik je code via deze link
ook voor alle andere events, Good4fun heeft ook giftcards heeft vele bestedingsmogelijkheden: dagjes weg, fashion, make up, eten laten bezorgen of zelf naar restaurants, games, electronica, parfum en veel meer.

Bestellen zweefvliegen

Main image on product details page

Zweefvliegen doet je nu zelf, genieten van de natuur.

Veel mensen denken, vaak onterecht dat zweefvliegen niet voor hen is weggelegd.
Het vliegen in een zweefvliegtuig is juist goedkoop en voor iedereen te doen en cadeau te geven.
Je neemt plaats in 1 van de tweezitter vliegtuigen. De vlieger geeft je uitleg over de belangrijkste instrumenten en procedures. De lierkabel wordt aangehaakt
en binnen 30 seconden vlieg je op 450 meter hoogte.

Een kennismakingszweefvlucht duurt ongeveer 15 minuten.
Zweefvliegtuigen hebben geen motor, dus hoe komen ze dan toch de lucht in?
De meest gebruikte startmethoden zijn de sleepstart, waarbij een motorvliegtuigje je omhoog sleept en de lierstart. Er wordt gebruik gemaakt van de lierstartmethode.
In de lierstart wordt het zweefvliegtuig door een speciaal voor het zweefvliegen gebouwde lier aan een kabel omhoog getrokken. Je gaat mee vliegen met een ervaren zweefvlieger en krijgt bovendien algemene informatie over het zweefvliegen.
Ervaren hoe zweefvliegen is? Kennismaken met het zweefvliegen? Je bent dan de passagier van een ervaren zweefvlieger, die je voor, tijdens en na de vlucht het nodige vertelt en uitlegt.

Bestellen zweefvliegen

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze cadeaukaart, Good4fun cadeaukaart voor circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.