Vliegles Rotterdam

Vliegles Rotterdam
Altijd al de wens gehad om zelf te vliegen? Dat kan nu vanaf vanaf Rotterdam The Hague Airport.

Een proefles vliegen vanuit Rotterdam is een bijzondere ervaring, het geeft je het gevoel even zelf piloot te zijn. De proefles bestaat uit instructie en een vlucht zonder verdere verplichtingen.
Wij ontvangen je op de vliegschool op Rotterdam The Hague Airport. Eerst krijg je een korte theoretische uitleg over het vliegtuig en het vliegen.
Hierna ga je samen met de instructeur de dagelijkse inspectie van het vliegtuig uitvoeren, zoals voor iedere vlucht gebruikelijk is. En dan gaat het gebeuren!
Je gaat zelf op de stoel van de Captain zitten. We vragen toestemming aan de verkeersleider om de motor te starten en hierna taxiën we naar de startbaan, hier voeren we de laatste checks uit en dan gaat het gebeuren je gaat met de instructeur jouw vliegles maken. Na jouw proef vliegles volgt nog een korte de-briefing en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Ook is het is om nog twee passagiers mee te nemen die jouw eerste vliegervaring graag mee willen beleven. Rotterdam is het vertrek- en eindpunt. Je kunt vooraf aangeven waar je naar toe wilt vliegen.
Vliegles Rotterdam