Vliegles Antwerpen

Vliegles Antwerpen
Vliegles volgen in Antwerpen. Een eerste vliegles is zonder twijfel een unieke ervaring! Heb je ook altijd al willen weten hoe het is om zelf te vliegen? Of ben je op zoek naar een onvergetelijke cadeau je vriend of vriendin?

Tijdens de vlucht bestuur je een echt vliegtuig helemaal zelf. Onder begeleiding van een officiële vlieginstructeur vindt de introductievlucht plaats. Je mag echt zelf vliegen, van start tot landing!
We beginnen met een korte theorieles over de beginselen van het vliegen en wat je te wachten staat tijdens de komende vliegles. Zelf nog vragen of wensen? Laat het de instructeur zeker weten. Daarna volgt een pre-flight inspectie bij het vliegtuig. Alle bewegende onderdelen worden bekeken en de algehele staat van het vliegtuig wordt onder de loep genomen. Uiteraard ook even checken dat er voldoende brandstof in het vliegtuig zit!
En dan is het zover… tijd voor het echte werk: de vlucht zelf! De motor wordt gestart en het taxiën naar de actieve startbaan begint. Samen met de instructeur breng je het vliegtuig in de lucht. Eenmaal in de lucht heb je met de stuurknuppel in de hand de volledige controle over het vliegtuig. Maar vergeet ook zeker niet te genieten van het uitzicht!
Na een mooie vlucht is het weer tijd om het vliegtuig samen veilig aan de grond te zetten en kun je terugkijken op deze vliegles als een onvergetelijke ervaring!
Vliegles Antwerpen