Trike vliegen

Nu 10% korting op trike vliegen met datum reserveren of als cadeaubon met code good4fun10 gebruik je code via deze link
ook voor alle andere events, Good4fun heeft ook giftcards heeft vele bestedingsmogelijkheden: dagjes weg, fashion, make up, eten laten bezorgen of zelf naar restaurants, games, electronica, parfum en veel meer.

Bestellen trike vliegen

Trike vliegen

Main image on product details page

Trike vliegen is een gemotoriseerde vorm van deltavliegen en in Nederland en Vlaanderen razend populair omdat het de meest directe vorm van vliegen is.

De trike is een microlight of ultralight vliegtuig met een maximum totaal startgewicht van 450 kg, voorzien van een delta vleugel en een onderstel met motor.

Een trike noemen we een twee-assig toestel. Deze vliegmachines kunnen wel bewegen om drie-assen, zoals elk vliegtuig, maar sturen om slechts twee-assen. Namelijk de horizontale breedteas ( de denkbeeldige lijn tussen de vleugeltips oftewel de spanwijdte) om te stijgen en te dalen, en de horizontale lengteas (de kielbuis, a.h.w. de ruggengraat van de vleugel) om het gewicht te verplaatsen naar links of rechts en zodoende bochten te nemen.

Een trike is daarom wezenlijk anders dan een drie-assig toestel en heeft hierdoor zeer bijzondere vliegeigenschappen.

Met behulp van een handlebar (de driehoekige buis of trapeze die je voor je hebt) wordt de grote deltavleugel direct bestuurd door middel van gewichtsverplaatsing. De open cockpit zorgt voor een geweldig uitzicht en de lage snelheid van ongeveer 80 tot 110 km/u. geeft de inzittende(n) alle tijd om van de omgeving te genieten. Gelijkertijd kun je met deze snelheid toch een behoorlijke afstand afleggen zodat je er leuke tochten mee kunt maken, bijvoorbeeld een rondje Zeeland of Noord-Belgie.

Deze vorm van vliegen kan je vergelijken met motorrijden en autorijden.
Je zit in de open lucht, je voelt de wind en je hoort de geluiden op de grond.
Dit alles tesamen geeft een geweldig gevoel van vrijheid.

 

Bestellen trike vliegen

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze cadeaukaart, Good4fun cadeaukaart voor circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.