Paragliding

Nu 10% korting op paragliding met datum reserveren of als cadeaubon met code good4fun10 gebruik je code via deze link
ook voor alle andere events, Good4fun heeft ook giftcards heeft vele bestedingsmogelijkheden: dagjes weg, fashion, make up, eten laten bezorgen of zelf naar restaurants, games, electronica, parfum en veel meer.

Paragliding bestellen
tandem proefles paragliding nederland

Paragliding, een tandemvlucht paragliden

Paragliden is nu mogelijk!
Omhoog getrokken aan een lier maak je gekoppeld aan een instructeur een paragliding vlucht.

De eerste kennismaking met paragliding vind vaak plaats door middel van een tandemvlucht.
Je hangt als passagier voor de piloot helemaal vrij in de lucht, onder een paraglider van ongeveer 42 m2. Paragliding is de meest elementaire vorm van zweefvliegen.
De hele uitrusting (vliegtoestel) weegt ongeveer 20 kg.
Ervaren piloten kunnen met behulp van thermiek urenlang in de lucht blijven zweven. De tandemvlucht zelf duurt, afhankelijk van de weerscondities, tussen de 5 en de 15 minuten, maar inclusief voorbereiding ben je per vlucht meestal zo’n twintig minuten kwijt.
De meeste mensen kijken eerst even de kat uit de boom en blijven na de vlucht nog even kletsen en dan ben je al gauw een uurtje op het veld, soms langer als je het heel erg leuk vindt.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze cadeaukaart, Good4fun cadeaukaart voor circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.